Menu

Werkwijze

De mooiste bouwplannen kun je alleen tot een goed einde brengen door goed en duidelijk overleg en een goede samenwerking tussen alle partijen. Een duidelijke en persoonlijke bouwbegeleiding is daarom belangrijk. Wij als bouwkundig ontwerpbureau stroomlijnen het hele traject.

Hoe gaan we te werk? Als u een offerte aanvraagt, kom ik graag vrijblijvend bij u langs. We bespreken uw wensen en ik bekijk de locatie. Zo kan ik u een offerte op maat sturen waarin de werkzaamheden beschreven worden. Gaat u akkoord? Dan kunnen we u van begin tot eind ontzorgen indien u dat wenst.

Over Jerry Ruijs

Ik omschrijf mezelf als een enthousiaste ontwerper, duidelijk in advies en nauwkeurig in uitvoering. Met mijn jarenlange ervaring in verschillende vakgebieden kunt u mij zien als een “allround” bouwkundige. Zo ben ik onder andere werkzaam geweest bij verschillende architectenbureaus, interieur architectenbureaus en bedrijfsmatige projecten. Buro Ruijs werkt indien nodig samen met verschillende professionals met elk hun specialisme. Zo kunnen wij snel en efficiënt te werk gaan.

Neem contact op

Buro Ruijs richt zicht op Midden-Nederland. Is dat buiten uw woon- of werkgebied? Neem dan alsnog even contact met ons op. Samen bekijken we de mogelijkheden

Ga naar contact

Jerry Ruijs